Als de zon begint te schijnen denken wij spontaan aan golven, blauwe zee en andere nattigheden ...

Onze huwelijksreis was dan ook snel gekozen! Een cruise in de Caraïben aan boord van 's werelds grootste cruiseschip. Deze reis  zat dan ook boordevol met snorkelen, jetskiën en zeilen. Enkele jaren (en vele cruises) later beslisten we ons eigen schip aan te schaffen. Onze keuze viel op een 16 jaar oude Celebrity sportcruiser waarmee we onze eerste stapjes op het water zelf gezet hebben. Dit gebeurde met vallen en opstaan :-)

Korte tijd daarna werden we verliefd op een Crownline 270 CR genaamd de "Sundance". 

Yacht4u groeide vanuit onze onmeetbare passie voor de watersport. Op deze manier willen we iedereen het gevoel van een eigen boot laten ervaren. 

De vaaropleidingen kwamen er dan later bij omdat we tesamen mensen willen begeleiden in de eerste stappen op het water. Door deze opleidingen als koppel te geven kunnen we bij de 2 belangrijkste aspecten van het varen stilstaan. Namelijk het sturen en het touwmanagement. 

Yacht4u is dus geen particuliere aangelegenheid waarbij iemand zijn boot probeert te laten renderen. We zijn professioneel en gepassioneerd bezig om van elke boeking iets uniek te maken.

We hopen u snel te ontmoeten aan boord van de Sundance!

Groetjes,

Sanne & Peter